Cum îmi șterg contul Trilulilu?

Ștergerea contului se poate face din „Setările generale", din partea de jos a paginii, unde există opțiunile „Dezactivare temporară" și „Dezactivare definitivă". ATENȚIE! Dezactivarea definitivă duce la ștergerea tuturor informațiilor, istoricului și fișierelor încărcare de tine, proces care nu este reversibil.

Aveți mai multe întrebări? Trimitere solicitare

Comentarii

Susținut de Zendesk