Setări de confidențialitate

Cu ajutorul acestei setări tu decizi cine îți poate vedea informațiile de profil, chiar dacă acestea sunt setate ca publice în „Setările generale".
Vrei ca acestea să fie văzute de toți utilizatorii Trilulilu sau doar de către prietenii tăi? Activează sau dezactivează setările de confidențialitate și ai control asupra informațiilor publice de pe profilul tău.

Setările de Confidențialitate pot fi schimbate ținând cursorul mouse-ului pe avatarul tău din dreapta-sus a oricărei pagini.

                                     

Apoi dând click pe opțiunea „Setări” --> „Confidențialitate", din meniul din dreapta.

Odată accesată secțiunea, poți limita accesul sau scoate limitările de acces pentru utilizatorii care nu-ți sunt prieteni.
Nu uita să apeși pe butonul „Salvează modificările” după ce ai făcut setările.

Aveți mai multe întrebări? Trimitere solicitare

Comentarii

Susținut de Zendesk