Lista Neagră

Utilizatorii adăugați în lista neagră îți vor putea vizita profilul, însă vor avea acces la mai puține informații despre tine:

1) Informațiile referitoare la vârstă, gen, locație sau stare civilă vor fi ascunse chiar dacă sunt setate ca publice;
2) Secțiunea de „Prieteni" nu le va mai fi vizibilă;
3) Nu vor putea să îți trimită cadouri sau să vadă ce cadouri ai primit;
4) Guestbook-ul nu le va mai fi vizibil, această secțiune fiind disponibilă doar prietenilor tăi pentru a-ți lăsa mesaje pe pagina de profil;
5) Nu îți vor putea trimite mesaje;
6) Nu te vor putea adăuga la prieteni.

                                         



Nota 1: Dacă un utilizator se află în lista ta de prieteni și îl adaugi în Lista Neagră, acesta nu va fi șters din lista de prieteni.

DAR:
1) Nu se va mai putea abona profilului tău;
2) Nu va mai putea lăsa comentarii la postările tale.

Nota 2: Dacă adaugi un utilizator în Lista Neagră, ai grijă să îl blochezi și prin Facebook pentru a nu avea posibilitatea de a lăsa comentarii la fișierele tale prin această platformă.

Nota 3: Dacă ai o conversație activă cu acesta în mesagerie, ea va rămâne acolo însă nu va mai fi posibilă trimiterea mesajelor.
După scoaterea utilizatorului din Lista Neagră, toate functionalitățile vor reintra în normalitate.

Aveți mai multe întrebări? Trimitere solicitare

Comentarii

Susținut de Zendesk