De ce nu pot asculta muzică?

Este posibil ca melodia respectivă să fi fost identificată de către Zonga

Începând cu data de 1 noiembrie 2013, conținutul audio sau video care aparține caselor de discuri Universal Music sau Warner Music nu va mai putea fi redat pe trilulilu.ro. Motivul principal pentru care am luat această decizie este unul financiar deoarece nu putem susține costurile asociate difuzării acestui conținut pe Trilulilu.

Chiar dacă nu este vizibil pentru voi, de fiecare dată când utilizatorii noștri încarcă orice fel de conținut muzical, acesta este identificat, iar Trilulilu plătește mai departe redevențe către deținătorii de drepturi pe baza ascultărilor acestui conținut.

Știm cât de mult vă place să ascultați muzică pe Trilulilu, însă din păcate suntem nevoiți să luăm această decizie. Conținutul deja existent va fi disponibil în continuare. Trilulilu este un site care respectă drepturile de autor și deținătorii acestor drepturi.

De fiecare dată când veți încărca clipuri video sau audio care sunt mai apoi identificate ca aparținând caselor de discuri menționate mai sus, veți fi redirecționat automat pentru ascultare prin aplicația www.zonga.ro. Aici puteți asculta melodiile în întregime și în legalitate, atât de pe PC, cât și de pe mobil.

Ne pare rău pentru orice neplăceri cauzate și sperăm să vă bucurați în continuare de milioanele de clipuri sau imagini disponibile pe site-ul nostru.

Aveți mai multe întrebări? Trimitere solicitare

Comentarii

Susținut de Zendesk